Website: Het Andere Amerika

HETANDEREAMERIKA.NL is een platform met persoonlijke, verdiepende verhalen vanuit de VS over de presidentsverkiezingen in het turbulente jaar 2020 en de periode daarna. 

Mirjam Sterk, Ingeborg van ’t Pad Bosch en ikzelf, Sandy Verhoeve bundelden onze jarenlange ervaring als respectievelijk politicus, psycholoog en journalist en riepen op Thanksgiving 2019 Het Andere Amerika in het leven. Wekelijks geven we onze visie op de politieke gebeurtenissen in dit bijzondere en belangrijke land.

Vanuit onze woonplaatsen Washington en New York laten we ons inspireren door ons uitgebreide netwerk en de dagelijkse gebeurtenissen in onze directe omgeving. We zoeken naar antwoorden op vragen als: wat vinden Amerikanen van Donald Trump, van de schandalen, van de gespletenheid van het land? Waar komt de onvrede vandaan, waar gaat het land naartoe? Wat zijn de parallellen met Nederland of juist de verschillen en wat kunnen we ervan leren?

Door onze rol als insider én toeschouwer bieden wij een unieke blik op de achtergronden van het Amerikaanse nieuws, een perspectief dat voor veel Nederlanders verborgen blijft.

Welkom op HETANDEREAMERIKA.NL!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s